Det siger klienterne

 • I 2002 pådrog jeg mig en rygskade ved et forkert løft. Efter behandlinger hos både fysioterapeut og kiropraktor uden mærkbar bedring henvendte jeg mig til Michelle Kossmann. Mine smerter forsvandt efter intensiv behandling 1-2 gange om ugen i omkring 3 måneder. Jeg kommer stadig hos Michelle cirka hver 8. uge for at undgå, at rygsmerterne vender tilbage.

  - Leif Nielson

 • Jeg synes Michelle Kossmann kan trylle. Jeg synes også hun har healende hænder og så er hun meget omhyggelig venlig og deltagende. Er kommet hos Michelle Kossmann gennem en del år. Kroppen har det jo med ikke altid at virke som den skal, men det skal Michelle nok få den til igen og er altid gået fra hende glad og lettet for smerter. Min stress fik hun også bugt med - DEJLIGT. En behandling hos Michelle Kossmann kan jeg varmt anbefale.
  - Joan Nielse
 • Vores førstefødte led frygteligt af maveproblemer som spæd, og vores liv var et kaos. Ingen læger kunne hjælpe, de kunne kun anbefale afføringsmidler. Så blev vi anbefalet Michelle, og vi mærkede effekt med det samme. Sylvester nød babymassagen og zoneterapien, og medicinen er ikke blevet brugt siden. Han har heller ikke haft flere utrøstelige tudeture.
  - Sara Mascagni
 • Jeg har et stillesiddende job med en hel del skærmarbejde, hvilket af og til giver belastninger i nakke og skuldre. Dem løsner Michelle op for igen. Jeg har oplevet en meget positiv effekt, selv efter den første behandling og har nu været klient hos Michelle gennem flere år.
  - Ole Andersen
 • Når noget gør ondt i skuldre, nakke, lænd eller lår, kan Michelle som regel afhjælpe problemet gennem et par behandlinger. Allerede efter den første behandling er der forskel at mærke. Det rigtig gode ved Michelle er, at hun gennemgår hele kroppen og behandler årsagen - i stedet for kun at behandle symptomerne.
  - Lone Halling
 • Som en aktiv person, der dyrker en del sport, mærker jeg tydeligt, at mit energiniveau får et boost efter et besøg hos Michelle og så bliver små skader opdaget hurtigt, og derfor føler jeg, at jeg kan give den ekstra gas, når jeg træner. Behandlingerne har en forbyggende effekt og er med til at holde min krop fri for spændinger.
  - Johnny Jønsson
 • Da jeg første gang kom til Michelle, var jeg ikke i stand til at løfte en liter mælk med min højre arm. En kombination af meget badmintonspil og arbejde med musen havde formodentlig gjort udslaget. Jeg havde forsøgt andre behandlingsmetoder, men uden held. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel, og dermed var vejen banet for en hverdag med en normalfungerende arm igen. Siden da er jeg kommet regelmæssigt hos Michelle. Jeg har også haft fiberskader, ømhed i achillesscenen og lignende sportsrelaterede skader. Som sportsudøver er reflexzoneterapi en fantastisk mulighed for at komme hurtigt tilbage på banen igen. Min søn og datter har også fået behandlinger for sportsskaber, og min mand har været forbi med sin ryg samt efterbehandling af en brækket ankel.
  - Lisbeth Rasmussen
 • Jeg kom med kronisk bihulebetændelse, nakkespændinger og hovedpine. Samtidig var jeg nedtrykt over de kroniske smerter og den generelle utilpashed, jeg følte i min krop. Jeg mærkede omgående effekt af behandlingen. Betændelsestilstanden og spændingshovedpinen forsvandt, jeg fik øget kropsbevidsthed og livsglæde – og jeg har aldrig haft bihulebetændelse siden! Når man som jeg arbejder meget ved computeren, er det svært at undgå nakkespændinger, men jævnlig behandling hos Michelle holder myoserne væk. Jeg føler mig afspændt, afstresset og godt tilpas efter en behandling hos Michelle - og har nu gået hos hende i 12 år.
  - Birgitte Andersen